.

O NAMA

 

Živim sa obitelji, suprugom i dvoje sad odrasle djece u malom gradu na 4 rijeke, 50–ak km udaljenom od Zagreba u Karlovcu. Cijeli svoj život sam okružena psima dijeleći lijepe i nešto manje lijepe životne trenutke. Rođena sam, živim i umrijet ću u društvu ovih prekrasnih nesebičnih bića. 

Uzgajivačnica “  Domenika Coppa Florio” verificirana je 1998. godine pod službenim brojem F. C. I. 65/98. 

Naš prvi pas pasmine Shih – tzu bio je nažalost danas pokojna crno bijela kujica Gina Diamond Lux, oštenjena 10. 04. 1990. godine , uvežena  iz Budimpešte (Mađarska), jer u to vrijeme u Hrvatskoj nije bilo uzgoja Shih –tzua u Hrvatskoj.

Za daljnji uzgoj u sastavu uzgajivačnice ostaje kći Gine Daimond Lux  i   psa iz Siska                         

CH-HR Kilim Šangrila, zlatno bijela kujica Pegy-su, oštenjena dana  23. lipnja 1994. godine. Pegy je tokom svog rasplodnog dijela života dala tri legla.

U našoj obitelji I uzgajivačnici ostaje i prelijepa po eksterijeru,a još ljepša po naravi, sivo bijela kujica, CH-HR Alda, oštenjena dana 09. listopada 1996. godine, u kombinaciji Pegy-su x multi šampion Bongo (nažalost danas pokojni), iz uzgajivačnice “Pia- Bardo”.  Alda je tokom svog  dijela života dala 4 vrlo kvalitetna legla. 

Do 2005. godine uzgajali smo samo Shih – tzue, a da bi 2005. godine u otpočeli s uzgojem i malih njemačkih špiceva – oranž i crne boje.

Na želju moje kćeri 2008. nabavili smo našu prvu kujicu kineskog kukmastog psa, dlakavicu Dellmon. 

Svako novo leglo isčekuje se s neopisivom radošću te unose puninu u naše živote.

Moto našeg uzgoja je donijeti na svijet zdrave jedinke što sličnije idealu standarda pasmine, a na zadovoljstvo cjeloživotnog druženja sa svojim budućim vlasnicima, kao i nama samima.